Vi har byttet navn fra RP Bygg til Pless Industri.

STØVSUGING I INDUSTRI

Vår erfaring innen industrien spenner fra bilindustrien gjennom farmasøytisk industri til produksjon av sement. Og omfanget av vår erfaring vokser litt mer med hver ny sektor og hver ny applikasjon.


Ta en titt på noen testet og beviste eksempler – eller la deg inspirere til å tenke på nye muligheter. Hvis noe vekker din interesse, hvorfor ikke gi oss et kall?

VÅRE REFERANSER I ADDITIV PRODUKSJON

Realizer

En pioner innen selektiv laser smelting (SLM) av metaller bruker kompakte våte separatorer fra Ruwac for å ekstrahere metallpulver fra maskinrommet.

VÅRE REFERANSER INNEN BILBRANSJEN

BMW

Når man reparerer kjøretøykaroserier som inkluderer aluminium- eller magnesiumkomponenter, er det viktig å huske at lette metallstøv kan være antennelige. Et støvsuger med en «gnistfelle» gjør støvet harmløst, uten en våt separator.

ODELO

Hva er den beste måten å støvsuge fiberglass- og kretskortstøv på? Rett ved uttrekkspunktet – med en Dust Ex-støvsuger.

VÅRE REFERANSER I BYGG OG HÅNDVERK

Dombauhütte

På Dombauhütte i Køln jobber restaureringspersonell for å bevare UNESCOs verdensarvsted. De bruker to Ruwac-støvsugere for å gjøre dette, hovedsakelig for å suge opp steinstøv.

Filmstudio Hamburg

Et filmproduksjonsselskaps verksteder bruker Ruwac-vakuum i fem lagerbygninger. Operatøren konverterer for tiden fra trefase-strøm til A.C. støvsugere.

Kramer Progetha

En produsent av mineralisoleringspaneler bruker en Ruwac-vakuum for å automatisk rengjøre prosesseringavfall fra panelene.

VÅRE REFERANSER I KJEMISK SECTOR

VÅRE REFERANSER INNEN GENERELLE INDUSTRIER

VÅRE REFERANSER I LANDBRUKSSEKTOREN

GT Rostock

Et kraftig vakuum brukt i en kornsiloterminal brukes til å holde tre nivåer rene – selv med store mengder utvunnet materiale

Schwalenberg Farm

En landbruksprodusent bruker en type D 1220 B1 DustEx støvsuger som et «generalistisk» rengjøringsverktøy for rengjøring i for eksempel kornlageret og cockpitene til landbruksmaskiner.

VÅRE REFERANSER I MAT SEKTOREN

VÅRE REFERANSER I PLASTBEHANDLINGSSEKTOREN

VÅRE REFERANSER I METALLBEHANDLINGSSEKTOREN

VÅRE REFERANSER I OVERFLATETEKNOLOGISKE SEKTOREN

VÅRE REFERANSER I ANDRE SEKTORER